MIGRANTI HARAJU SRBIJOM! Zapalili još dve kuće, terorišu građane!


Okolina objekta nekadašnjeg Grafosrema noću je prolematična, to ističu stanovnici ulica Janka Veselinovića i Đure Jakšića, koji ukazuju na probleme sa migrantima.

O tome svedoči i Stevan Milivojvić kome su migranti upali na posed:

Kako kaže nakon što mu je sin rekao da pas laje, rekao je sinu da ne izlazi noću, a zatim je dodao da ne treba da izađe zbog lošeg iskustva u prošlosti, jer miranti upadaju u sred dana i preskaču ogradu, pa time rizikuje svoju bezbednost.

Miranti spavaju u napuštenim objektima i tuđim kućama, tako je pretrpeo štetu i drugi Šiđanin Marinko Jovanović koji je ostao bez dve kuće.
loading...
loading...

Kuća je poptuno napuštena, a on tvrdi da su lica odgovorna za paljenje upravo migranti koji se slobodno kreću i borave u nekadašnjem objektu Grafosrema. Paljenje se dogodilo kada je njegova ćerka privremeno napustila kuću i otišla da živi kod njega.

Moja ćerka je došla kod mene da živi. Kad se ćerka vratila, sve su mi zapalili sve su mi rasturili i to dve kuće, kaže Marinko i dodaje „Dve kuće dvoje dece, ja nemam šta da radim, kome da se žalim bre više? Neka gleda ceo svet šta mi se dešava“.

Upadi u posede i požari samo su deo onoga što svakodnevno preživaljavaju Šiđani koji se nalaze u blizini železniče stanice, kako ističu dolazi do sukoba, jer se migranti i fizički obračunavaju.

Letos dok sam išla sa svojom devojčicom oko pola 11 sa igrališta migrant je bio na drvetu, ona se uplašila „jao mama šta je ovo“, ja sam dete smakla i rekla sam da je mačka, da se ne bi dete uplašio – kaže vidno uznemirena Šiđanka i ističe da to nisu retki napadi i povremeni incidenti.

„Letos je bila tuča u ulici policija svako veče dolazi, kod komšije isto je provaljeno sad pre mesec dana. Prošli vikend preko puta moje kuće bila je policija, spavaju tu zavlače se to je smeća puna ulica, stvarno kada ih vidim nemam reči za njih“.

Niko do nevladinih organizacije koje podržavju migraciju i pretstavnika Vlada nije se oglasio po pitanju migrantskog nasilja i problema koje imaju građani Šida.
Izvor:srbininfo, info24sata.com

Comments

  1. Ima li muskaraca u SIDU ??? Sta cekaju ? Da im migranti pocnu ulaziti u kuce i silovati sve redom !!!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. Једи говна ПРАВДА. Заштићени су као бели медведи и хапси полиција управо наше људе уколико их само такнеш. Не причај о ономе што не знаш напамет. Неко је узео масне паре за то. Поздрав од шиђанина.

      Delete
    3. Koja policija brate, pa hapse vas jer vas je malo, skupite se svi koliko vas ima, izadjite na ulicu pa da vidite dal ce da vas hapse tako... Ako se organizujete i svi izadjete videce i drugi gradovi, dobicete podrsku. Ako to ne mozete onda jbg...

      Delete
    4. noc je zakon, motke i toljage i kad vlada ne moze nista, moze narod - njih treba prebijati da sami pobegnu od batina -koje ij cekaju gde god krenu, sloga sidjani samo sloga ih moze oterati..4

      Delete
    5. Potpuno ispravno. Podrzavam bez grize savesti ovakav stav.

      Delete
    6. I nisam unknown nego Dobrivoje Dimitrijevic.

      Delete
  2. Neka idu natrag odakle su došli, bijedne dezerterske kukavice !

    ReplyDelete
  3. Je.ati im mamu. Spakovati i marš iz zemlje. Ko ih voli i brani, neka ih vodi svojoj kući. Ne prihvataju nas, naš način života, neka idu.
    Opcija 2:
    Citat iz Radovana III : Pobiti govna i gotova stvar.

    ReplyDelete
  4. Zamisli da smo mi otisli kod njih i da smo radili takve stvari?Pa pobili bi nas kao zečeve. Niko ih ne dira a kurče se. Žestoko uzvratiti.

    ReplyDelete
  5. Sve se moze resiti samo je potrebno oformiti grupe gradjana i nema problema

    ReplyDelete
  6. oni su dosli i dolaze poslom , ljudi u toku je islamizacija evrope a oni ce da vrlo brzo ubijaju po srbiji i odsjecaju glave !!!!

    ReplyDelete
  7. Govna oterati što pre znateli vi kakvi su onu , ništa glavu osevi bilo kome , dali nam ovakvi uopšte trebaju da šetaju po srbiji , danas sutra bi nam svima islamisti i džihadisti glave osecali , dali su oni normalni koji ih primaju u zemlju ,

    ReplyDelete
  8. Ja dok ne vidim reportažu i video ne verujem u ove tekstove.. previše laži se servira..

    ReplyDelete
  9. Aman covece oruzije u rruke i poubijati ih

    ReplyDelete
  10. Glavno da smo devedesetih ratovali svi jedni protiv drugih, mi balkanci, a sad kad nas sve napada strana sila i zajednički neprijatelj, sad više nitko nema muda uzet oružje u ruke

    ReplyDelete
  11. Ajse Srbi navijači i svi mladi i opičeni nedajte se zajebavat pokažite muda i razvalite ih imate moju podršku.Meni je stari Pravoslavac iz Bosne i imam bliske rodbine u Srbiji i Beogradu tako da braćo nedajte se zajebavat.Pozz iz Rijeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda odjabi iz Hrvatske Rijeke i odi braniti svoju "braču". U Hrvatskoj nisi ni potreban ni dobrodošao. Niti su Hrvati tvoja brača. Ovi što vas napadaju, JESU. Na neki način. U svakom slučaju, u Rijeci NISI kod kuče. I to nikad nemoj zaboraviti.

      Delete
  12. Ne treba se sukobljavati sa migrantima, nego sa ovim nasim izdajicama koji su potpisali, da ulaze u zemlju i budu zasticeni od svih krivicnih dela, i uzeli debele pare za to, a narod da ispasta. Jesu to ti koji zele Srbiji blagostanje?

    ReplyDelete
  13. More bejzbol palice i pendreke u ruke i sve redom ih pobiti od batina, govna jedna teroristicka. Nasi kada su bezali od rata, njih su tukli, i ubijali zato sto su Srbi, i niko ih nije zalio, zastitio, niti pricao o njima. Mi smo ove migrante lepo primili kao gosta u kuci, a oni nam se kurce bre po nasoj zemlji Srbiji, pljačkaju, pokusavaju da nam siluju zene, pokusavaju da nas ubiju i opet svi cute. SSSS, SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA. Zato braco i sestre moje Srbi i Srpiknje oruzje u ruke i svi na ulicu da isteramo tu bagru odavde jednom za svagda!!!!!

    ReplyDelete
  14. nista nemozemo kad je neko uzo pare da oni budu ovde,a svi su vojno sposobni da brane njihove domove,ali nije poenta u tome nego da se vi pomuslamimo jer ce ih u jednom momentu biti mnogo vise.Kao ste se desava u jednom gradu u svedskoj gde ni policija nesme da udje,a dobili su sve /

    ReplyDelete

Post a Comment

loading...
loading...