JOŠ DANAS SUNČANO: Od sutra sledi promena vremena!


U Srbiji u petak umereno do potpuno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine, a biće i sunčanih intervala. Na jugu će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom. 

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini i u kotlinama na jugu i na zapadu i dalje će biti tmurno, maglovito i hladnije. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama pojačan. Minimalna temperatura od 0 do 8°C, maksimalna dnevna od 12 do 18°C, u predelima sa maglom od 7 do 10°C.

U Beogradu u petak umereno do potpuno oblačno, suvo i dalje veoma toplo za ovo doba godine, povremeno i sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 16°C.

Za vikend umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, ponegde i sa pljuskovima. U nedelju posle podne i uveče očekuje se veća količina padavina, narčito na severu i Srbije.
loading...
loading...

U košavskom području i na planinama duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura od 10 do 17°C, dok se u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje hladnije. U noći između nedelje i ponedeljka vetar u skretanju na jak severozapadni, pa se od ponedeljka očekuje pad temperature, na planinama i sneg.

U Beogradu za vikend umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura u subotu do 17°C, a u nedelju do 13°C. U noći između nedelje i ponedeljka vetar u skretanju na jak severozapadni, pa se od ponedeljka očekuje pad temperature.

Comments

loading...
loading...