MIGRANTI ZAUZIMAJU SRBIJU! Upadaju u napuštene kuće, građani očajni!


Društvene mreže postale su poslednje utočište građana Srbije koji žele da se požale na nasilje, a uprkos sistematskoj cenzuri i gušenju slobode govora inforamcije i dalje sporadično izlaze u javnost.

Dok se u velikim medijima objavljuju neproverene informacije o navodnim napadima na migrante koje nije potrvrdila policija, upadi u kuće naših građana se sistematski ignorišu.

Nedavno je otografija migranta kako preskače ogradu jedne kuće šokirala je društvene mreže, a građani se pitaju koliko često se takvi upadi dešavaju kada prolaznici uspevaju da ih fotografišu na delu.

Nemoguće je sa 100% utvrditi lokaciju gde se desio upad, međutim građani koji su postavili sliku na društvene mreže komentarišu da se dogodio u Somboru u ulici Matije Gupca.



Naši sugrađani koji mesecima žive u strahu izloženi napadima i uništavanjem imovine, ogorčeni nereagovanjem nadležnih organa ovako komentarišu incident:

-Grad Sombor treba sve prazne kuce da stavi na spisak i dostavi MUP-u, i da se to kontrolise. Pa šta će stara čeljad, nemoćna? – kaže jedan građanin, a drugi ističu da ovo nikako nije izolovani incident:
loading...
loading...

„Uzas, pre 1h je jesan zvonio cerki mojoj na vrata pa kad je primetio da ima nekog u stanu pobegao, ona prestravljena, ispituju koje su kuće napuštene“ kaže Ljiljana S. Karasic i dodaje:

„Moje dete je u domu u Somboru. Tu više niko nije siguran. Ne razumem, kako mi uvek nastradamo. U svojoj državi se bojimo za sopstveni zivot. Pa oni ce nas proterati iz vlastitih domova“ .
loading...

Jedan Somborčanin kaže da svoju humanost treba da iskažu članovi vladajućih stranaka koji podržavaju migraciju „Treba ih odvesti na adrese onih koji su na pozicijama“.

Izvor:dnevnagazeta

Comments

loading...
loading...